Αρχείο κατηγορίας Μήνυμα Διευθύντριας

Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση

Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση στο 9ο Γυμνάσιο Βόλου

 

Ένας κύκλος κλείνει σήμερα και ένας νέος ανοίγει από τον Ιούλιο. Μετά από 6 χρόνια στο 9ο Αειφόρο Γυμνάσιο Βόλου ως Διευθύντρια και έχοντας δουλέψει πολύ σκληρά, μαζί με τους συναδέλφους μου, τους γονείς και τους μαθητές μου για την μεταμόρφωση του Αειφόρου σχολείου μας, τοποθετούμαι από τον Ιούλιο στο 6ο Γυμνάσιο Βόλου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους καθηγητές, τους γονείς, τους αγαπημένους μου μαθητές που για 6 χρόνια πορευθήκαμε μαζί και καταφέραμε καταπληκτικά πράγματα με πολλή αγάπη, συνεργασία, ομόνοια, χαρούμενες και δυσάρεστες στιγμές. Το 9ο θα είναι το πρώτο μου παιδί και το 6ο θα γίνει το δεύτερο. Σήμερα η συγκίνηση ήταν μεγάλη και γεμάτη από αγάπη από όλους για το πρόσωπο μου. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων μου απένειμε τιμητική πλακέτα και τους ευχαριστώ πάρα πολύ για την τιμή αυτή.

Ο σύλλογος των καθηγητών, οι Υποδιευθυντές μου, η κα Μηλίτσα που πάντα φροντίζει για την καθαριότητα του σχολείου μας, η φύλακας κα Λίτσα, καθηγητές από άλλα σχολεία ήταν όλοι δίπλα μου. Σας ευχαριστώ για τα δώρα σας. 

Η μέρα τα είχε όλα κλάμα, γέλιο, χαρά, χορό, τραγούδι, φαγητό, κρασάκι. Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας για την εκτίμηση και την αγάπη σας. Χαίρομαι που είστε στη ζωή μου.

Σχετικά άρθρα από την εφημερίδα “Μαγνησία” και την εφημερίδα “Ταχυδρόμος”.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «Κατασκευή δύο φρεατίων εξαερισμού του κτιρίου του 9ου Γυμνασίου Βόλου»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ:  «Κατασκευή δύο φρεατίων εξαερισμού του κτιρίου του 9ου Γυμνασίου Βόλου»
Η Διευθύντρια του 9ου Γυμνασίου Βόλου  προτίθεται να αναθέσει την κατασκευή δύο φρεατίων εξαερισμού  του κτιρίου του 9ου Γυμνασίου  Βόλου.
Οι προδιαγραφές είναι αυτές που αναφέρονται παρακάτω ή και καλύτερες:
Η κατασκευή θα είναι κυβικής μορφής, δίνεται επακριβώς στο σχήμα της επόμενης σελίδας. Επεξηγηματικά οι κολόνες θα είναι από ανοξείδωτο χάλυβα διαστάσεων 40Χ40Χ2 mm, περιμετρικά στο κάτω και στο πάνω μέρος της κατασκευής σωλήνα ορθογωνικής διατομής 40Χ40Χ4 mm το προστατευτικό πλέγμα γαλβανισμένο διαστάσεων τα μάτια 22Χ22 mm και θα καλύπτει και τις 4 πλευρές της κατασκευής. Η κατασκευή θα έχει καπάκι μεγαλύτερης διάστασης από το υπόλοιπο μέρος έτσι ώστε να μην πέφτουν νερά μέσα στο φρεάτιο, το καπάκι θα έχει μεταλλική σχάρα για να είναι αντοχής και θα καλύπτεται από υαλότουβλα διαστάσεων 190 Χ 190 Χ 80 mm, ενώ με μεντεσέδες θα είναι ανοιγόμενο για να μπορεί να καθαριστεί και θα ασφαλίζει εσωτερικά με λουκέτο και σύρτη. Το καπάκι τέλος θα έχει κλίση για να μην συγκρατεί νερά.
 Έχοντας υπόψη τα παραπάνω καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, να προσκομίσουν κλειστές οικονομικές προσφορές στα γραφεία του σχολείου Χείρωνος 53 Βόλος από Παρασκευή 09-04-2021 μέχρι την Πέμπτη 15-04-2021 και ώρα 12.00 π.μ.
Πληροφορίες θα παρέχονται τις εργάσιμες ημέρες από 08:00 έως 13:30  στο τηλέφωνο 2421046996 (τηλ. Σχολείου) κα Χατζηκυριάκου Νίκη  , διευθύντρια του 9ου Γυμνασίου Βόλου
 Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ του 9ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΟΛΟΥ                       
ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΆΚΟΥ  ΝΙΚΗ ΠΕ 04-01

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «Eπαναχρωματισμός του γηπέδου βόλεϊ του 9ου Γυμνασίου Βόλου».

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «Eπαναχρωματισμός του γηπέδου βόλεϊ του 9ου Γυμνασίου  Βόλου».
 Η Διευθύντρια του 9ου Γυμνασίου Βόλου προτίθεται να αναθέσει τον επαναχρωματισμό του γηπέδου βόλεϊ του 9ου Γυμνασίου Βόλου.
 Οι προδιαγραφές και οι εργασίες είναι αυτές που αναφέρονται παρακάτω.
 Τεχνικά Χαρακτηριστικά γηπέδου
  •  Χώρος διαστάσεων 20 Χ 10 μέτρα.
  • Εργασίες
  • Kαθαρισμός του γηπέδου από χρώματα και ακαθαρσίες.
  • Βάψιμο γηπέδου με ειδικό χρώμα δύο τουλάχιστον στρωμάτων.
  • Διαγράμμιση γηπέδου (με λευκό χρώμα διαγράμμισης)
 Έχοντας υπόψη τα παραπάνω καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, να προσκομίσουν κλειστές οικονομικές προσφορές στα γραφεία του σχολείου Χείρωνος 53 Βόλος από Τετάρτη 07-04-2021 μέχρι την Δευτέρα 12-04-2021 και ώρα 12.00 π.μ.
Πληροφορίες θα παρέχονται τις εργάσιμες ημέρες από 08:00 έως 13:30 στο τηλέφωνο 2421046996 (τηλ. Σχολείου) κα Χατζηκυριάκου Νίκη, Διευθύντρια του 9ου Γυμνασίου Βόλου
Η Διευθύντρια του 9ου Γυμνασίου Βόλου               
ΝΙΚΗ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΥ     

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΥ ΚΟΥΦΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ 9ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΟΛΟΥ»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «ΕΠΙΣΚΕΥΗ  ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΥ ΚΟΥΦΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ  9ΟΥ  ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΟΛΟΥ»
Στο 9ο Γυμνάσια Βόλου πρέπει άμεσα να γίνει η επισκευή μεταλλικού κουφώματος για την προστασία και την ασφάλεια των μαθητών μας . Όσο πιο γρήγορα το επισκευάσουμε τόσο πιο γρήγορα θα προστατέψουμε τους μαθητές μας και την περιουσία του σχολείου .
Συγκεκριμένα:
Α/Α
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
 ΜΟΝΑΔΑ m
 TIMΗ ΜΟΝΑΔΟΣ
 ΔΑΠΑΝΗ
 ΠΟΣΟΤΗΤΑ
 
ΣΥΝΟΛΟ
1
ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΚΙΓΚΛΙΔΩΜΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 3,30 Χ 3,60 ΜΕΤΡΩΝΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΠΛΑΙΣΙΟ Φ60 ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΟΥΣ ΣΩΛΗΝΕΣ ΑΝΑ 10 εκ.Φ20 ΚΑΙ 2 ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΣΩΛΗΝΕΣ Φ20 ΓΙΑ ΝΕΥΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ
980.00
      1
980,00
       ΣΥΝΟΛΟ
980
ΦΠΑ 24%
235,20
ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ
1215,20
Στα παραπάνω συμπεριλαμβάνονται
Προμήθεια υλικών
Κατασκευή
Αστάρωμα βαφής
Βαφή σε χρώμα ral
Τοποθέτηση
 Έχοντας υπόψη τα παραπάνω καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, να προσκομίσουν κλειστές οικονομικές προσφορές στα γραφεία του σχολείου Χείρωνος 53 Βόλος από Παρασκευή 26-03-2021 μέχρι την Τετάρτη   31-03-2021 και ώρα 10.00 π.μ. (επιτόπιος έλεγχος του χώρου κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας).
Πληροφορίες θα παρέχονται τις εργάσιμες ημέρες από 08:30 έως 13:00 στο τηλέφωνο του Σχολείου 2421046996 κα ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΆΚΟΥ ΝΙΚΗ, Διευθύντρια του 9ου Γυμνασίου Βόλου.
                                                                Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ του 9ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΟΛΟΥ                                                                                                                                          
                                                                               ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΆΚΟΥ ΝΙΚΗ ΠΕ 04-01         
 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: << Αγορά του ηλεκτρολογικού υλικού στο 9ο Γυμνάσιο Βόλου >>

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: << Αγορά του ηλεκτρολογικού υλικού  στο  9ο Γυμνάσιο Βόλου>>
Η Διευθύντρια  του 9ου Γυμνασίου Βόλου  προτίθεται να αναθέσει την αγορά των παρακάτω ηλεκτρολογικών υλικών για ηλεκτρολογικές εργασίες στο εσωτερικό χώρο του σχολείου . 
Συγκεκριμένα :
α/α
Περιγραφή
Ποσότητα
1
Μονάδα συναγερμού SATEL
1
2
Κανάλι αυτοκόλλητο 25Χ25
24
3
Καλώδιο 5Χ2.5 ΝΥΜ
38
4
Ασφαλοδιακόπτης 3Χ25Α
1
5
Βόσματα και βίδες 6mm (100 τμχ)
3
6
Κλιπς RJ45 (100τμχ)
1
7
Ζαράκια φθορίου
100
8
Στηρίγματα Ωμέγα
50
9
Κλέμενς 10mm
16
10
Πρίζεςς δικτύου μονές
5
11
Μικροαυτόματος 3Χ32Α
2
12
Πολύπριζο τοίχου 6Θ
1
13
Λάμπες LED T8 1,5m
38
14
Πώματα για κανάλι DLP
2
15
Φις Σετ Σούκο καουτσουκ (Αρσ-θηλ)
8
16
Γάτζος 10cm
10
17
Διακόπτης K/R
1
18
Πολύπριζο 5Θ
5
19
Καλώδιο 3Χ1,50
45
20
Μονωτική ταινία
2
21
Κλέμα 12 mm
1
Έχοντας υπόψη τα παραπάνω καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, να προσκομίσουν κλειστές οικονομικές προσφορές στα γραφεία του σχολείου Χείρωνος 53 Βόλος από Πέμπτη  18-03-2021 μέχρι την Τετάρτη 24-03-2021 και ώρα 10.00 π.μ.
(επιτόπιος έλεγχος των χώρων κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας).
Πληροφορίες θα παρέχονται τις εργάσιμες ημέρες από 09:30 έως 13:30  στο τηλέφωνο του Σχολείου 2421046996 κα ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΆΚΟΥ  ΝΙΚΗ, Διευθύντρια  του 9ου Γυμνασίου Βόλου.

Μήνυμα Διευθύντριας

Μήνυμα Διευθύντριας, κας Νίκης Χατζηκυριάκου, ΠΕ04.01

Ευχόμαστε μία όμορφη, δημιουργική χρονιά, με πολλή ενέργεια, δράση, εποικοδομητικές συνεργασίες και δυνατές εμπειρίες.Ζούμε σε μια δύσκολη και πρωτόγνωρη περίοδο της ζωής μας και της κοινωνίας λόγω κορονοϊου και οφείλουμε να τηρούμε όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέσα βάση των οδηγιών του ΕΟΔΥ και ευχόμαστε να περάσει ανώδυνα και γρήγορα.

Ο σκοπός του σχολείου είναι η Εκπαίδευση του Μυαλού και της ψυχής .

Είναι ένας χώρος όπου μεταδίδεται όχι μόνο η γνώση αλλά συγχρόνως καλλιεργείται η Παιδεία και οι Αξίες με έμφαση στα Ανθρώπινα Δικαιώματα και τον Πολιτισμό. Το σχολείο μας έχει σημαία του Αειφόρου Σχολείου, είναι ένα ποιοτικό σχολείο, που πάντα καινοτομεί και ασχολείται με τους 17 στόχους βιώσιμης ανάπτυξης του ΟΗΕ με στόχο να αλλάξουμε την κοινωνία μας , να γίνουμε αειφόροι πολίτες και να ζήσουμε σε ένα αξιοπρεπή, όμορφο, ήσυχο, δικαιότερο, ειρηνικό κόσμο και χωρίς την απειλή της κλιματικής αλλαγής.

Επιθυμούμε η Διευθύντρια και ο Σύλλογος διδασκόντων οι μαθητές μας να αποκομίσουν από το σχολικό περιβάλλον όλα τα παραπάνω έτσι ώστε να γίνουν ενεργοί και δημιουργικοί πολίτες χρήσιμοι στην κοινωνία.

Ως αειφόρο σχολείο είμαστε ένα σχολείο ανοικτό στην κοινωνία, ένα οραματικό σχολείο, ένα σχολείο όπου “όλοι νοιαζόμαστε, όλοι συμμετέχουμε”. Στόχος μας είναι η επικοινωνία ,η ομαδικότητα, η συμμετοχικότητα και η συνεργασία όλων των μελών της σχολικής κοινότητας (μαθητές, εκπαιδευτικοί, διοίκηση, γονείς, τοπική κοινωνία). Δημιουργούμε ένα φιλικό, όμορφο και ευχάριστο σχολικό περιβάλλον με πολύ χρώμα, μειώνοντας το μονότονο γκρι και συνεχίζουμε. Θέλουμε ένα σύγχρονο σχολείο που να προωθεί και να προάγει τις καινοτόμες δράσεις. Στοχεύουμε να διδάξουμε στα παιδιά μας να αγαπούν και να προστατεύουν το περιβάλλον με βιωματικές δραστηριότητες.

Επενδύουμε στην Παιδεία. Οραματιζόμαστε, ονειρευόμαστε μια καθολικά παιδαγωγημένη κοινωνία.

Δεν ξεχνάμε ποτέ ότι «η γνώση είναι δύναμη».

Η Διευθύντρια του σχολείου
Χατζηκυριάκου Νίκη ΠΕ04.01


Νίκος Αγγελόπουλος, ΠΕ01  (Θητεία: 2010-2017)

Αγαπητοί φίλοι,
Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του 9ου Γυμνασίου Βόλου .
director2Αναλαμβάνω τη Διεύθυνση του σχολείου σε μια περίοδο όπου ο ορυμαγδός της οικονομικής κρίσης έχει ενσκύψει στη χώρα μας και απειλεί συθέμελα να καταστρέψει ότι η κοινωνία έχει οικοδομήσει, με αδιάκοπους αγώνες μέσα στο χρόνο, για να δώσει ποιότητα στη ζωή όλων μας?
Πρωτόγνωρο φαινόμενο στα εκπαιδευτικά χρονικά, τουλάχιστον στα 25 χρόνια θητείας μου στην εκπαίδευση, η μη διανομή βιβλίων. Θέλω να επισημάνω όμως, πέρα από τις προσπάθειες του Υ.Π.Δ.Β.Μ.Θ. με τη διανομή dvd στους μαθητές, την κινητοποίηση και την ευαισθητοποίηση, πρωτίστως των μαθητών και των γονέων για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα και σύντομα, όλοι να έχουν τα βιβλία τους .
Γι αυτό είμαι αισιόδοξος. Πρώτα ο μαθητής. Οι νέοι. Τα παιδιά μας.
Είχα την τιμή να γνωρίσω τους προκατόχους Διευθυντές του σχολείου μας. Με τις προσπάθειες όλων, την ομαδοσυνεργατική προσφορά του Συλλόγου Διδασκόντων, εμπνευσμένη από το χρέος που γεννά η ιδιότητα του δασκάλου και τη συμβολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, το 9ο Γυμνάσιο Βόλου είναι σήμερα ένα νοικοκυρεμένο σχολείο. Είναι άρτια εξοπλισμένο στις αίθουσες εργαστηρίων του και διαθέτει τέσσερεις (4) αίθουσες για διδασκαλία μαθημάτων με χρήση των Νέων Τεχνολογιών.
Η συνέπεια και η αγάπη των διδασκόντων, η στήριξη και συνεργασία των γονέων θα πρέπει να είναι οι άξονες, πάνω στους οποίους το Σχολείο θα οργανώσει με αποτελεσματικό τρόπο το εκπαιδευτικό του έργο και θα εξασφαλίσει καλύτερους όρους μάθησης και σχολικής ζωής. Εξάλλου, αυτά τα χαρακτηριστικά συνοδεύουν την έως σήμερα διαδρομή του, αναδυόμενα μέσα από τις καινοτόμες δράσεις, τα εκπαιδευτικά προγράμματα και τις πολιτιστικές του δραστηριότητες .
Ας γνωριστούμε λοιπόν και ας προσπαθήσουμε όλοι μας, με βαθειά επίγνωση της ευθύνης και του χρέους απέναντι στους νέους, στους δύσκολους καιρούς, να αναζητήσουμε λύσεις για να γίνει το έργο μας ουσιαστικό, παραγωγικό, επένδυση ζωής για τους μαθητές μας .

Ο Διευθυντής του Σχολείου, 
Αγγελόπουλος Νικόλαος, ΠΕ01, Θεολόγος