Αρχείο κατηγορίας Give out a Smile

Give out a Smile

Give out a Smile

Την Τρίτη 20 Δεκέμβρη 2016, οι μαθητές του προγράμματος Give out a Smile έφτιαξαν και μοίρασαν γλυκά στο συσσίτιο του Σπιτιού Γαλήνης Χριστού του Ι.Ν.Ευαγγελιστρίας Νέας Ιωνίας Μαγνησίας.

Το πρόγραμμα Give out a Smile είναι πρόγραμμα Αγωγής Υγείας και αποτελεί συνέχεια του περυσινού επιτυχημένου προγράμματος To Know us Better. Εντάσσεται στη θεματική ενότητα Ψυχική Υγεία και ασχολείται με : την κοινωνική & συναισθηματική ανάπτυξη, την αυτοεκτίμηση, το αυτοσυναίσθημα & την ανάπτυξη δεξιοτήτων, τις διαπροσωπικές Σχέσεις, την ανάπτυξη δεξιοτήτων για αντιμετώπιση του άγχους και του φόβου, την εφηβεία, συμπεριφορές και αντιλήψεις, το σχολικό Εκφοβισμό, την προσφορά, την αλληλεγγύη και την ενσυναίσθηση.

Με χαρά και πολύ αγάπη οι μαθητές ετοίμασαν (με τη βοήθεια της μαμάς..) γλυκάκια τα οποία πακετάρισαν και τα πρόσφεραν στους σιτιζομένους στο Σπίτι Γαλήνης Χριστού του Ι.Ν.Ευαγγελιστρίας Νέας Ιωνίας Βόλου. Ο Πατέρας Κωνσταντίνος Αυγέρης και οι αξιαγάπητες κυρίες που μαγειρεύουν για το συσσίτιο μας υποδέχθηκαν με ζεστασιά και άνοιξαν για δεύτερη συνεχή χρονιά την αγκαλιά τους να μας υποδεχθούν ως αρωγούς στο πολύτιμο έργο τους.

Άρθρο στην Εφημερίδα Θεσσαλία