Την Τρίτη 20 Μαρτίου 2018 το 9ο Γυμνάσιο Βόλου για 2η φορά συμμετέχει στην εκτέλεση του “πειράματος του Ερατοσθένη“, ενός παγκόσμιου πειράματος, από τα ομορφότερα στην ιστορία της φυσικής, που γίνεται Μάρτιο και Σεπτέμβριο κάθε έτους, στην εαρινή και χειμερινή Ισημερία την ώρα που ο ήλιος θα βρίσκεται στο ζενίθ κάθε πόλης που συμμετέχει στο πείραμα. Για τον Βόλο η ώρα αυτή ήταν 12 38′.

Την δράση με τίτλο «Το Πείραμα του Ερατοσθένη για τον υπολογισμό της ακτίνας της Γης» συνδιοργάνωσαν τα ΕΚΦΕ Σερρών, Πιερίας, Λακωνίας, Κω και Θεσπρωτίας, σε συνεργασία με το Iνστιτούτο Αστρονομίας, Αστροφυσικής, Διαστημικών Εφαρμογών & Τηλεπισκόπησης του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας και της Πανελλήνιας Ένωσης Υπεύθυνων ΕΚΦΕ (ΠΑΝΕΚΦΕ).

Στο πείραμα αυτό συμμετέχουν σχολεία από όλο τον κόσμο που βρίσκονται στον ίδιο γεωγραφικό μεσημβρινό δεν έχουν δηλαδή διαφορά ώρας και διεξάγεται ταυτόχρονα σε διάφορες πόλεις εντός και εκτός Ελλάδας. Σε κάθε περίπτωση αυτό που χρειάζεται να γνωρίζουμε είναι η επίκεντρη γωνία μεταξύ των δυο πόλεων καθώς και η μεταξύ τους χιλιομετρική απόστασή που την βρίσκουμε από το Google Earth. Οι συντεταγμένες του Γυμνασίου μας είναι 39, 224′ Γεωγραφικό πλάτος και 22,566′ Γεωγραφικό μήκος.

Η Προετοιμασία..

Το σχολείο μας επίσης, συμμετείχε και στην διοργάνωση ιδιωτικού σχολείου της Αθήνας της Ελληνογερμανικής Αγωγής με συμμετοχές σχολείων από Ελλάδα και Ευρώπη.
Η διοργάνωση του πειράματος φέτος, γίνεται σε συνεργασία με την Ελληνική Μαθηματική Εταιρία, γιορτάζοντας την ανακήρυξη του 2018 ως έτους Μαθηματικών και τιμώντας παράλληλα την επέτειο των 100 ετών από την ίδρυσή της. Η δραστηριότητα θα υλοποιηθεί με τη συμμετοχή του Περιφερειακού Γραφείου της UNESCO για την Επιστήμη και τον Πολιτισμό στην Ευρώπη.
Ο Ερατοσθένης μέτρησε την περίμετρο της Γης με απλά μέσα χωρίς να έχει υπολογιστή. Για να μετρήσουμε την ακτίνα της Γης χρησιμοποιήσαμε μία ράβδος του ενός μέτρου στερεωμένη κάθετα σε μία βάση, μια μετροταινία, ένας χάρακας και ένα μοιρογνωμόνιο. Η διαδικασία ήταν ως εξής. Τοποθετήσαμε μία ράβδο στο κέντρο της αυλής και 10 λεπτά πριν το ζενίθ του Ήλιου (12.38 μμ) στην πόλη μας και 10 λεπτά μετά, παίρναμε μετρήσεις της σκιάς της ράβδου ανά πεντάλεπτο. Χωρίσαμε τους μαθητές μας σε 4 ομάδες με φύλλα εργασίας και πήραν από 5 μετρήσεις η κάθε ομάδα. Την ώρα που ο Ήλιος ήταν στο ζενίθ η σκιά της ράβδου ήταν η μικρότερη, πριν και μετά ήταν μεγαλύτερη. Υπολογίσαμε την οξεία γωνία του ορθογωνίου τριγώνου που σχηματίσθηκε από την ράβδο και την σκιά της και με ένα τεράστιο μοιρογνωμόνιο αλλά και πειραματικά για να υπολογίσουμε την Περίμετρο της Γης. Στη συνέχεια οι μαθητές του σχολείου μας με την βοήθεια των καθηγητών τους βρήκαν γωνία 39.3 μοίρες. Συνεργαστήκαμε με στο Γυμνάσιο Γερακίου Λακωνίας και την καθηγήτρια φυσικό κ.Ανθή Σαράντη με διευθυντή του σχολείου τον κ.Χριστοφοράκος Αντώνης. Η Χιλιομετρική απόσταση: Γεράκι- Βόλος είναι 265 km και η γωνία που υπολόγισαν ήταν 37 μοίρες. Η διαφορά των γωνιών είναι 2.3 μοίρες και η περίμετρος που υπολογίσαμε ήταν 41.478 χιλιόμετρα.

29472444_1904271013196660_7036387089302159360_o

Το Πείραμα στο οποίο συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία Α΄ Γυμνασίου και παρακολούθησε όλο το σχολείο υπό την επιτήρηση των καθηγητών κι αποδείχτηκε μια υπέροχη εμπειρία για τους μαθητές μας. Τους πρόσφερε χαρά, παιγνίδι, συνεργασία, ομαδικότητα και οπωσδήποτε γνώση. Το πείραμα του Ερατοσθένη έγινε διαθεματικό, με την συμμετοχή πολλών καθηγητών διαφόρων ειδικοτήτων όπως μαθηματικών, φυσικών, φιλολόγων, κοινωνιολόγων, γυμναστών, ξενόγλωσων, τεχνολόγων. Οι μαθητές ενημερώθηκαν για το πείραμα από τους καθηγητές τους και την διευθύντρια του σχολείου τους, ενθουσιάστηκαν και βοήθησαν πολύ στην εκτέλεση του πειράματος. Είχαμε μια εξαιρετική ιδέα βιωματικής μάθησης που φαντάζομαι ότι απόλαυσαν τα παιδιά. Σχημάτισαν την Γη κι σχεδιάσαμε την Αφρική με την Αλεξάνδρεια και την Ευρώπη με το 9ο Γυμνάσιο Βόλου. Χαιρόμαστε ειλικρινά όλοι να βλέπουμε τόσο ορεξάτες και δημιουργικές και καινοτόμες δράσεις να συμβαίνουν στο σχολείο μας.
Σκοπός του πειράματος ήταν να μάθουν με ποιον ζηλευτό τρόπο ο Ερατοσθένης μέτρησε την περίμετρο της Γης και πολλούς επιμέρους στόχους όπως την παρατήρηση, την συνεργασία των σχολείων μεταξύ τους, την χρήση των ΤΠΕ (Skype, exell, mail) και πως αυτά διευκολύνουν τις μετρήσεις.
Η διευθύντρια του σχολείου κ. Νίκη Χατζηκυριάκου, Φυσικός, είναι πάντα παρούσα, ενισχύει τέτοιου είδους εκδηλώσεις και ενθαρρύνει όλους τους καθηγητές για τέτοιου είδους δραστηριότητες Πολλοί καθηγητές του σχολείου μας παρακολούθησαν την διεξαγωγή του πειράματος μαζί με τα τμήματα τους, στην αυλή του σχολείου μας και τους ευχαριστούμε πολύ όλους. Ευχαρίστησε όλους τους καθηγητές του σχολείου που συμμετείχαν και βοήθησαν στην διεξαγωγή του Πειράματος μαθηματικούς, φυσικούς, γυμναστές, φιλολόγους και τους καθηγητές άλλων ειδικοτήτων που διδάσκουν Ιστορία καθώς και όλους τους μαθητές μας που συμμετείχαν η παρέμειναν μετά το πέρας του σχολείου για να δουν αυτό το σπουδαίο και εντυπωσιακό πείραμα.

ε2

Σχολικό Έτος 2015-2016

Logo

Πρόγραμμα Τeachers4Εurope 2015-2016Logo2.jpg

Τίτλος:                                            ICare4EU                                                                                             
Υπεύθυνη Καθηγήτρια:  ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Σύνολο Μαθητών: 13
Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα σε συνεργασία με το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και το Εργαστήριο Εκπαιδευτικής Πολιτικής, Έρευνας, Ανάπτυξης και Διαπανεπιστημιακής Συνεργασίας (ERDIC) του Τμήματος Διεθνών κι Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και την υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, διοργανώνει την εκπαιδευτική δράση “Teachers4Europe 2015-16”.
Ονοματεπώνυμα Μαθητών
Παπαμαργαρίτη Αλεξάνδρα, Περιβολιώτης Δημοσθένης, Πούλιου Αναστασία, Πρίγκου Μαρία ? Στεφανία, Σάλιαρη – Δημητριάδη Ανδρονίκη ? Άννα, Σταματίου Μαρία, Συρταριώτης Κωνσταντίνος ? Μάριος, Τερλιγκάκης Ευθύμιος, Τόκα Ραφαέλα ? Ειρήνη, Τσιάλαβος Αθανάσιος, Τσιούκα Αγγελική Μαρία, Χατζηκυριάκου Γεωργία, Χούμπλης Αναστάσιοςκαι ο απόφοιτος μαθητής μας Κλειδωνάρης Δημήτρης.
Για να δείτε το υλικό μας, κάντε κλικ εδώ

Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας

To know us better (Ας γνωριστούμε καλύτερα). Οι ανθρώπινες σχέσεις μέσα από το πρίσμα του Ελληνικού Κινηματογράφου.
Υπεύθυνη Καθηγήτρια : ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Σύνολο μαθητών: 17
Ονοματεπώνυμα Μαθητών:
Βαλσάμη Αγγελική (Γ2), Βασιλάκου Βασιλική (Γ2), Δουλά Θεοφανία (Γ1), Κόκκαλη Αικατερίνη (Γ2), Κωνσταντίνου Γεωργία (Γ2), Μπιλιούρης Δημήτριος (Γ3), Νταλάνι Φιορεντίνα (Γ2), Ντόκα Μαγδαληνή (Γ4), Παπαευαγγέλου Ηλέκτρα (Γ3), Παπαμαργαρίτη Αλεξάνδρα (Β3), Παπουτσής Μάρκος (Γ4), Σάλιαρη-Δημητριάδη Ανδριάννα (Β3), Σεφέρης Λάμπρος (Γ4), Σταματίου Μαρία (Β3), Χατηκυριάκου Γεωργία (Β3), Χουσιάφη Βαρβάρα (Γ4), Χριστογιαννούλα Ιωάννα (Γ3).
Για να δείτε το υλικό μας, κάντε κλικ εδώ

Πρόγραμμα Πολιτιστικών Θεμάτων

Τίτλος:                                            Ελληνικές κλασικές αρχαιότητες στην κοιτίδα τους – Αθήνα: γενέτειρα και κέντρο πολιτισμού της Ευρώπης.
Υπεύθυνη Καθηγήτρια:  ΒΑΛΑΣΣΑ ΑΣΠΑΣΙΑ
Συμμετέχουν: ΚΑΡΚΑΛΕΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΚΑΤΣΙΚΗ ΝΙΚΟΛ
Σύνολο Μαθητών: 26
Ονοματεπώνυμα Μαθητών
Βουρούκος Δημήτριος, Γκινάρι Γκάμπριελ, Γκίστι Ορλάντο, Γράντζας Αθανάσιος, Ευαγγελάκος Χρήστος, Δεληστάθης Κωνσταντίνος, Ηλιόπουλος Αντώνιος, Κουρκουνάς Χρήστος, Κωνσταντίνου Κωνσταντίνος,Λέτσιος Κωνσταντίνος, Ναούμ Ευάγγελος, Νικολάου Στανισλάβ, Μπέσα Θεοδώρα-Νικολέτα, Παπαδημητρίου Απόστολος, Συνετοπούλου Ελισάβετ, Τσελεπίδης Δημήτριος, Χαραλάμπους Ευριπίδης, Παναγιώτου Ευαγγελία, Πανταζή Όλγα, Παπαμιχαήλ Αθηνά, Σκέμπι Αουρόρα, Σπαθή Νίκη, Στεργιοπούλου Ελπινίκη, Τσιόβολου Μαρία-Ελένη, Τσούμπκο Κριστίνα, Χολέβα Ροδάνθη

Πρόγραμμα Πολιτιστικών Θεμάτων

Τίτλος:                                            ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ: ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ  του  ΕΥΡΙΠΙΔΗ
Υπεύθυνη Καθηγήτρια:  ΚΑΡΚΑΛΕΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑ
Συμμετέχουν: ΒΑΛΑΣΣΑ ΑΣΠΑΣΙΑ
ΣΑΛΒΑΝΟΥ ΛΙΝΑ
Σύνολο Μαθητών: 50
Ονοματεπώνυμα Μαθητών
ΣΕΦΕΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ, ΚΟΥΤΖΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΤΣΙΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ,ΠΟΥΛΙΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΝΑΟΥΜ ΒΑΓΓΕΛΗΣ, ΤΣΙΟΒΟΛΟΥ ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ, ΜΗΛΙΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ, ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΠΙΝΙΚΗ,ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΑΝΙΣΛΑΒ, ΧΟΛΕΒΑ ΡΟΔΑΝΔΗ, ΤΣΟΜΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΜΠΕΣΣΑ ΘΕΟΔΩΡΑ,ΣΠΑΘΗ ΝΙΚΗ, ΜΑΡΙΝΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΒΕΛΙΝΑ, ΝΑΣΙΑΚΟΣ ΕΥΘΥΜΗΣ, ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΑΘΗΝΑ,ΣΥΝΕΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ, ΠΑΝΤΑΖΗ ΟΛΓΑ, ΜΙΡΑΚΑ ΡΕΤΖΙΝΑ, ΧΟΥΣΙΑΦΗ ΒΑΡΒΑΡΑ, ΤΑΛΟ ΟΛΝΤΙ, ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΜΑΡΚΟΣ, ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΟΥΛΑ ΙΩΑΝΝΑ, ΣΚΕΜΠΙ ΑΟΥΡΟΡΑ, ΠΑΓΩΝΗ ΛΙΛΙΑΝΑ, ΑΥΦΑΝΤΗ ΜΑΡΙΑ, ΝΤΑΛΑΝΗ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ, ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΠΑΠΑΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΗΛΕΚΤΡΑ, ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ, ΓΑΡΓΑΛΕΤΣΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΜΠΟΡΛΩΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΚΟΠΑΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΤΣΕΛΕΠΙΔΗΣ  ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΚΙΟΥΡΕΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΣΤΑΘΟΥΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΑΛΑΝΙ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΒΑΡΔΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ, ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ, ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΒΑΤΣΙΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ, ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ, ΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΔΟΥΛΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ.

Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας

Τίτλος:                                            ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ.
Υπεύθυνη Καθηγήτρια:  ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Σύνολο Μαθητών: 14
Ονοματεπώνυμα Μαθητών
Ευανθία Αλμπανούδη (B1), Αικατερίνη Κατούνη (B2), Ανθία-Ραφαηλλία Ματσούκα (B2), Ελισάβετ Κίσσα (B2), Ζωή Γιάνναρου (B2), Κωνσταντίνα Μπαγλατζή (B3), Μελίνα Λίλα B3), Αναστασία Μιχοπούλου (B3), Κωνσταντίνα Λούπη (B3), Ελένη Ρεχμάν Κουκουλέτσου (B4), Κωνσταντίνος Σωτηρίου Καραβίδας (Γ4), Νικόλαος Στογιαννίδης (Γ4), Βαρβάρα Χουσιάφη (Γ4), Λάμπρος Σεφέρης (Γ4)

 


 

 

Σχολικό Έτος 2014-2015

Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Τίτλος:                                            ΑΓΡΙΑ ΠΑΝΙΔΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ.ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΑΡΚΟ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ.
Υπεύθυνη Καθηγήτρια:  ΧΑΜΟΥΛΙΑ ΜΑΡΙΑ 
Συμμετέχων Καθηγητής: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ 
Σύνολο Μαθητών: 26
Ονοματεπώνυμα Μαθητών
ΑΒΡΑΜΙΔΗ ΣΟΦΙΑ (Β2)
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (Β2)
ΑΡΒΑΝΙΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΑΣΩΝ (Β2)
ΑΫΦΑΝΤΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ (Β2)
ΒΑΛΣΑΜΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ (Β2)
ΒΑΡΔΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ (Β1)
ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (Β2)
ΒΑΤΣΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ – ΝΑΤΑΛΙΑ (Β1)
ΓΑΡΓΑΛΕΤΣΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (Β2)
ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ (Β1)
ΓΙΟΛΔΑΣΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ (Β1)
ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Β1)
ΔΕΛΗΣΤΑΘΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (Β1)
ΔΟΥΛΑ ΘΕΟΦΑΝΙΑ (Β1)
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ (Β2)
ΚΑΡΠΑΘΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (Β2)
ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Β2)
ΚΟΚΚΑΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (Β2)
ΚΟΠΑΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ (Β2)
ΚΟΥΤΖΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Β2)
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ (Β2)
ΜΑΪΠΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (Β2)
ΜΠΕΣΑ ΘΕΟΔΩΡΑ (Β3)
ΜΠΙΛΙΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Β3)
ΝΤΑΛΑΝΙ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ (Β3)
ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΙΩΑΝΝΑ (Β3)

Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Τίτλος: ΑΣΦΑΛΗΣ ΑμεΑΚΙΝΗΣΗ; ΛΕΜΕ ΝΑΙ!
Υπεύθυνη Καθηγήτρια: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ
Συμμετέχων Καθηγητής: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
Σύνολο Μαθητών:  9
Το πρόγραμμα έχει ενταχθεί (κατόπιν αιτήσεώς μας) στην εκστρατεία ECOMOBILITY ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ 2014-2015
Ονοματεπώνυμα Μαθητών
Γεωρτσέκης Στέφανος (Γ2)
Γιάννου Ασπασία (Γ2)
Γκολτσίδου Αναστασία (Γ2)
Ζορδομπά Μαρία (Γ2)
Καρούλης Χρήστος (Γ2)
Κλειδωνάρης Δημήτριος (Γ2)
Κονιστή Άννα (Γ2)
Κούκα Αντωνία (Γ2)
Κουφιδάκη Ελίνα Σοφία (Γ2)

Πολιτιστικό Πρόγραμμα 

Τίτλος: ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, ΕΝΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΘΑΥΜΑ
Υπεύθυνη Καθηγήτρια: ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Συμμετέχων Καθηγητής: ΓΑΡΟΥΦΑΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 
Συμμετέχων Καθηγητής: ΚΑΛΑΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 
Συμμετέχουσα Καθηγήτρια: ΚΩΣΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ 
Σύνολο Μαθητών: 32
Ονοματεπώνυμα Μαθητών
ΝΤΟΚΑ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΠΑΝΤΑΖΗ ΟΛΓΑ
ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΑΘΗΝΑ
ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΡΟΥΣΜΕΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΣΕΦΕΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
ΣΚΕΜΠΙ ΑΟΥΡΟΡΑ
ΣΠΑΘΗ ΝΙΚΗ
ΣΤΑΘΟΥΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΠΙΝΙΚΗ
ΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΤΣΙΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑ
ΤΣΙΟΒΟΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ
ΤΣΟΥΜΠΚΟ ΚΡΙΣΤΙΝΑ
ΧΟΛΕΒΑ ΡΟΔΑΝΘΗ ΜΑΡΙΑ
ΧΟΥΣΙΑΦΗ ΒΑΡΒΑΡΑ
ΑΛΛΑΝΙ ΑΝΤΖΕΛΑ
ΒΑΡΔΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
ΒΑΤΣΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΝΑΤΑΛΙΑ
ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ
ΓΙΟΛΔΑΣΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ
ΓΡΑΝΤΖΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΔΕΛΗΣΤΑΘΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΔΟΥΛΑ ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΜΑΡΙΑ
ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΑΡΙΑ ΑΝΝΑΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ
ΒΟΥΡΟΥΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΓΚΙΣΤΙ ΟΡΙΑΛΝΤΟ

Πολιτιστικό Πρόγραμμα

Τίτλος:                                                                      ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ?ΜΟΥΣΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ Μ. ΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΛΑΣΙΚΗ ΕΠΟΧΗ. 
Υπεύθυνη Καθηγήτρια: ΚΑΡΚΑΛΕΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑ
Συμμετέχουσα Καθηγήτρια: ΒΑΛΑΣΣΑ ΑΣΠΑΣΙΑ 
Συμμετέχουσα Καθηγήτρια: ΚΑΤΣΙΚΗ ΝΙΚΟΛ ΦΡΟΣΩ 
Σύνολο Μαθητών: 30 
Ονοματεπώνυμα Μαθητών

Πολιτιστικό Πρόγραμμα

Τίτλος:      ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ, Η ΑΛΚΗΣΤΗ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ
Υπεύθυνη Καθηγήτρια: ΒΑΛΑΣΣΑ ΑΣΠΑΣΙΑ 
Συμμετέχουσα Καθηγήτρια: ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Συμμετέχουσα Καθηγήτρια: ΚΑΡΚΑΛΕΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑ
Συμμετέχουσα Καθηγήτρια: ΚΑΤΣΗ – ΜΑΓΑΛΙΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ
Σύνολο Μαθητών: 31
Ονοματεπώνυμα Μαθητών
Ακριβούση Ελένη Γ1
Βούλγαρης Γρηγόριος Γ1
Γανωτής Ιωάννης Γ1
Γεωργαλούσης Βάϊος Γ1
Γεωργούσης Νικόλαος Γ1
Γιαννακόπουλος Φίλιππος Γ1
Γιάτσος Μηνάς Γ1
Ζαφειρίου Γεώργιος Γ2
Ζαρώνης Ταξιάρχης Γ2
Ηλία Αικατερίνη Γ1
Θεοδώρου Ιωάννης Γ2
Ιλίεβ Σάσο Γ2
Καραντάκος Δημήτριος Γ1
Κλειδωνάρης Δημήτριος Γ2
Κούκα Αντωνία Γ2
Κουτσικός Δημήτριος Γ2
Λέκα Στυλιανή Γ2
Μανιατάκης Αναστάσιος – Θωμάς Γ4
Μουλάς Πηλέας Γ3
Ντάϊμου Αικατερίνη Γ3
Ντόκας Ευάγγελος Γ3
Παπαδοπούλου Μαρία Γ3
Πετρούλιας Ιωάννης Γ3
Πούλιος Θεοφάνης Γ3
Ρίτσι Ρυσιόζα Γ3
Σκαρίμβας Εμμανουήλ Γ4
Σταμούλης Αντώνιος Γ4
Τσαρτσάλης Δημήτριος Γ4
Τσιανάβας Αθανάσιος Γ4
Τσιρίκου Αλεξία Γ4
Χότζα Αριόλα Γ4

Πολιτιστικό Πρόγραμμα

Τίτλος:      ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑ
Υπεύθυνη Καθηγήτρια: ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 
Συμμετέχουσα Καθηγήτρια: ΔΗΜΑΡΑΚΗ ΞΑΝΘΟΥΛΑ
Συμμετέχουσα Καθηγήτρια: ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Συμμετέχων Καθηγητής: ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΦΩΤΙΟΣ
Σύνολο Μαθητών: 30
Ονοματεπώνυμα Μαθητών
Α1:Καραγιάννης Ιωάννης
Καραγιαννίδης Κωνσταντίνος
Αλμπανούδη Ευανθία
Κοβίνης Παναγιώτης
Α3:Τόκα Ραφαέλλα
Κουτσονίκος Χρήστος
Πρίγκου Μαρία
Κυριάκη Μελία
Πούλιου Αναστασία
Μπαγλατζή Κωνσταντίνα
Ματσούκα Ανθή
Συρταριώτης Κωνσταντίνος
Περιβολιώτης Δημοσθένης
Ξανθοπούλου Μαρίνα
Λίλα Μελίνα
Χούμπλης Ανέστης
Α4:Μελισσάς Γιώργος
Φοινικόπουλος Στέφανος
Μπέτας Γιάννης
Ξένος Φίλιππος
Παπαρίζος Θωμάς
Τσουνάϊ Αλέξανδρος
Μπούργος Χρήστος
Παπαδόπουλος Θάνος
Παπανικολάου Μαρία
Μακρογιάννη Ηλιάνα
Παπαμιχαήλ Μυρτώ
Ντούλα Αναστασία
Κουκουλέτσου-Ρέχμαν Ελένη
Σπυριδάκη Αναστασία

Πολιτιστικό Πρόγραμμα

Τίτλος:      Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ  ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
Υπεύθυνη Καθηγήτρια: ΚΑΤΣΗ – ΜΑΓΑΛΙΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ 
Συμμετέχων Καθηγητής: ΑΚΡΙΒΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Σύνολο Μαθητών: 11
Ονοματεπώνυμα Μαθητών

Α2:

Βουτσελάς Δημήτριος
Γοντζούλιας Θεόδωρος
Δημητριάδη Μαγδαληνή
Κατούνη Αικατερίνη
Κίσσα Ελισσάβετ
Κορέτσι Φατμά
Κούκα Αλεξάνδρα
Κουλούρη Ειρήνη
Λαγάρα Ευαγγελία-Μαρία
Λουλούδης Μιχαήλ
Μαντζαβίνου Ευτέρπη

Πολιτιστικό Πρόγραμμα

Τίτλος:      ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ
Υπεύθυνη Καθηγήτρια: ΚΩΣΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
Συμμετέχουσα Καθηγήτρια: ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Συμμετέχουσα Καθηγήτρια: ΚΑΤΣΙΚΗ ΝΙΚΟΛ ΦΡΟΣΩ
Σύνολο Μαθητών: 27
Ονοματεπώνυμα Μαθητών
ΜΑΚΡΟΓΙΑΝΝΗ ΗΛΙΑΝΝΑ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΡΕΧΜΑΝ ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΧΟΤΖΑ ΡΟΖΑΛΙΝΤΑ
ΤΣΙΑΝΑΒΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΜΑΝΙΑΤΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΗΤΣΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΛΙΑ
ΠΡΙΓΚΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΣΥΡΤΑΡΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΚΟΥΤΣΟΝΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΤΟΚΑ ΡΑΦΑΕΛΑ
ΜΠΑΓΛΑΤΖΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΜΠΑΚΡΑΤΣΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΛΙΛΑ ΜΕΛΙΝΑ
ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ
ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΑΝΘΗ
ΠΟΥΛΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΜΥΡΤΩ
ΚΑΤΟΥΝΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΚΑΤΣΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΑΫΦΑΝΤΗ ΜΑΡΙΑ

Πολιτιστικό Πρόγραμμα

Τίτλος:      ΦΩΤΟ-ΓΡΑΦΙ-ΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ
Υπεύθυνη Καθηγήτρια: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΓΙΑΛΒΑΛΗ
Συμμετέχουσα Καθηγήτρια: ΕΥΑΝΘΙΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
Συμμετέχων Καθηγητής: ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΑΡΟΥΦΑΛΗΣ
Συμμετέχων Καθηγητής: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΑΤΖΗΣ
Σύνολο Μαθητών: 27
Ονοματεπώνυμα Μαθητών
ΑΠΟ ΤΟ Β3
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
ΡΕΤΖΙΝΑ ΜΙΡΑΚΑ
ΣΤΑΘΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΑΠΟ ΤΟ Β4
ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΝΤΟΚΑ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
ΟΛΓΑ ΠΑΝΤΑΖΗ
ΑΘΗΝΑ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΤΕΡΑΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΡΟΥΣΜΕΝΗΣ
ΑΟΥΡΟΡΑ ΣΚΕΜΠΙ
ΝΙΚΗ ΣΠΑΘΗ
ΕΛΠΙΝΙΚΗ ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ
ΣΟΦΙΑ ΣΩΤΗΡΙΟΥ
ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΣΙΝΗ
ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ ΤΣΙΟΒΟΛΟΥ
ΚΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΟΥΜΠΚΟ
ΡΟΔΑΝΘΗ ΧΟΛΕΒΑ
ΒΑΡΒΑΡΑ ΧΟΥΣΙΑΦΗ
ΑΠΟ ΤΟ Γ2
ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΖΑΡΩΝΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ
ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΚΑΡΑΜΑΝΟΥ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ
ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΟΥΚΑ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΝΤΟΒΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΝΤΟΥΛΗΣ

 

Σχολικό Έτος 2020-2021

Η Διεύθυνση του Σχολείου

Α/Α Επώνυμο Όνομα Ειδικότητα 
1 Χατζηκυριάκου Νίκη Διευθύντρια
2 Κωστή Δήμητρα Υποδιευθύντρια

Ο Σύλλογος των Καθηγητών

Α/Α Επώνυμο Όνομα Ειδικότητα 
1 Ανδριτσάνου Αικατερίνη Γαλλικής Φιλολογίας
2 Βαλασσά Ασπασία Φιλόλογος
3 Βαλής Περικλής Φυσικής Αγωγής
4 Βασιλάκου Μαρία Φιλόλογος
5 Βούλγαρη Βασιλική Πληροφορικής
6 Γιάλβαλη Δέσποινα Μαθηματικός
7 Γιαννούλας Φώτιος Πληροφορικής
8 Γιάτσιου Αλεξάνδρα Ειδικής Αγωγής – Φιλόλογος
9 π.Γκιώνης Αμβρόσιος Ηλ/νικός ΑΣΕΤΕΜ
10 π.Γράτσουνας Ιωάννης Θεολόγος
11 Ζαφειρούλη Σοφία Ειδικής Αγωγής – Φιλόλογος
12 Ζησοπούλου Χριστίνα Θεολόγος
13 Καλατζής Κωνσταντίνος Μαθηματικός
14 Καντάκου Ανδρομάχη Ειδικής Αγωγής – Μαθηματικός
15 Καραμπάτσου Αγγελική Κων/να Ειδικής Αγωγής Μαθηματικός
16 Καρανίκα Βασιλική Φιλόλογος
17 Καρκαλέτσου Μαρία Φιλόλογος
18 Καρούτσου Άννα Φυσικός
19 Κατσή-Μαγαλιού Βάρβαρα Μουσικής
20 Κατσίκη Νικόλ Φρόσω Γερμανικής Φιλολογίας
21 Κολίτσα Μαρία Φιλόλογος
22 Κομίνης Γεώργιος Μαθηματικός
23 Κουτσερή Αναστασία Γαλλικής Φιλολογίας
24 Κωστή Δήμητρα Οικ. Οικονομίας
25 Λαμπροπούλου Αναστασία Εικαστικός
26 Λάμπρου  Μαρία  Αγγλικής Φιλολογίας
27 Μαντζαφλέρη Ιωάννα Ειδικής Αγωγής Φυσικός
28 Παπαδημητρίου Παναγιώτης Ειδικής Αγωγής Μαθηματικός
29 Παπανικολάου Βασιλική Φιλόλογος
30 Ρηγάκη Ανδρονίκη Κοινωνιολόγος
31 Σαλβάνου Ευαγγελία Αγγλικής Φιλολογίας
32 Στεργίου Ιφιγένεια Τεχνολόγος
 33 Σωτηροπούλου Κερασίνα Ειδικής Αγωγής Φυσικός
34 Ταμβάκη Μαρία Ειδικής Αγωγής Φιλόλογος
35 Τρύφωνος Αθανασία Φυσικής Αγωγής
36 Τσαρτσάλης Ιωάννης Φυσικός
37 Χαμούλια Μαρία Φιλόλογος
38 Χατζηκυριάκου Νίκη Φυσικός
39 Ψαθά Άννα Πληροφορικός

animated-teacher

Σχολικό Έτος 2021-2022

Υπεύθυνοι Τμημάτων

Α1 – ΚΑΤΣΗ Β1 – ΚΑΤΣΙΚΗ Γ1 – ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ
Α2 – ΜΟΥΛΑΤΖΙΚΟΥ Β2 – ΓΙΑΛΒΑΛΗ Γ2 – ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Α3 – ΑΘΑΝΑΣΙΑ Β3 – ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ Γ3 – ΜΑΚΡΟΣΤΕΡΓΙΟΥ
Α4 – ΣΑΛΒΑΝΟΥ Β4 – ΣΩΤΗΣ Γ4 – ΡΗΓΑΚΗ
Β5 – ΚΩΝΣΤΑΝΤΑ

Εφημερίες

Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή
Α Κύκλος Αυλή
Α Όροφος
Β Όροφος
Β Κύκλος Αυλή
Α Όροφος
Β Όροφος

Σχολικό Έτος 2015-2016

Αναθέσεις Μαθημάτων

Α1 – ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
Μάθημα Ώρες Διδάσκων Εκπαιδευτικός
Θρησκευτικά 2 ΠΕ01; ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Γλωσσική Διδασκαλία 2 ΠΕ02; ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Νεοελληνική Λογοτεχνία 2 ΠΕ02; ΚΟΥΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Αρχαία Ελληνική Γλώσσα 3 ΠΕ02; ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Αρχαία Ελληνικά Κείμενα από μετάφραση 2 ΠΕ02; ΚΟΥΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Μαθηματικά 4 ΠΕ03; ΚΟΜΙΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Φυσική 1 ΠΕ03; ΓΙΑΛΒΑΛΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Βιολογία 2 ΠΕ04.04; ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ
Γεωγραφία 2 ΠΕ04.05; ΓΑΡΟΥΦΑΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Ιστορία 2 ΠΕ07; ΚΑΤΣΙΚΗ ΝΙΚΟΛ ΦΡΟΣΩ
Τεχνολογία 2 ΠΕ17.04; ΓΚΙΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Πληροφορική 2 ΠΕ19; ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΦΩΤΙΟΣ
Μουσική 1 ΠΕ16.01; ΚΑΤΣΗ-ΜΑΓΑΛΙΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ
Καλλιτεχνικά 1 ΠΕ08; ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Φυσική Αγωγή 2 ΠΕ11; ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Οικιακή Οικονομία 2 ΠΕ15; ΚΩΣΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
Αγγλικά – Αρχάριοι 2 ΠΕ06; ΣΑΛΒΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Αγγλικά – Προχωρημένοι 2 ΠΕ06; ΣΑΛΒΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Γερμανικά 2 ΠΕ07; ΚΑΤΣΙΚΗ ΝΙΚΟΛ ΦΡΟΣΩ
Project 1 ΠΕ15; ΚΩΣΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
Α2 – ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
Μάθημα Ώρες Διδάσκων Εκπαιδευτικός
Θρησκευτικά 2 ΠΕ01; ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Γλωσσική Διδασκαλία 2 ΠΕ02; ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Νεοελληνική Λογοτεχνία 2 ΠΕ02; ΚΟΥΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Αρχαία Ελληνική Γλώσσα 3 ΠΕ02; ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Αρχαία Ελληνικά Κείμενα από μετάφραση 2 ΠΕ02; ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Μαθηματικά 4 ΠΕ03; ΚΟΜΙΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Φυσική 1 ΠΕ03; ΓΙΑΛΒΑΛΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Βιολογία 2 ΠΕ04.04; ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ
Γεωγραφία 2 ΠΕ03; ΚΟΜΙΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ιστορία 2 ΠΕ05; ΜΑΓΓΙΝΑ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ
Τεχνολογία 2 ΠΕ17.04; ΓΚΙΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Πληροφορική 2 ΠΕ20; ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Μουσική 1 ΠΕ16.01; ΚΑΤΣΗ-ΜΑΓΑΛΙΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ
Καλλιτεχνικά 1 ΠΕ08; ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Φυσική Αγωγή 2 ΠΕ11; ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Οικιακή Οικονομία 2 ΠΕ15; ΚΩΣΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
Αγγλικά – Αρχάριοι 2 ΠΕ06; ΣΑΛΒΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Αγγλικά – Προχωρημένοι 2 ΠΕ06; ΣΑΛΒΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Γαλλικά 2 ΠΕ05; ΜΑΓΓΙΝΑ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ
Γερμανικά 2 ΠΕ07; ΚΑΤΣΙΚΗ ΝΙΚΟΛ ΦΡΟΣΩ
Project 1 ΠΕ16.01; ΚΑΤΣΗ-ΜΑΓΑΛΙΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ
Α3 – ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
Μάθημα Ώρες Διδάσκων Εκπαιδευτικός
Θρησκευτικά 2 ΠΕ01; ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Γλωσσική Διδασκαλία 2 ΠΕ02; ΧΑΜΟΥΛΙΑ ΜΑΡΙΑ
Νεοελληνική Λογοτεχνία 2 ΠΕ02; ΧΑΜΟΥΛΙΑ ΜΑΡΙΑ
Αρχαία Ελληνική Γλώσσα 3 ΠΕ02; ΑΚΡΙΒΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Αρχαία Ελληνικά Κείμενα από μετάφραση 2 ΠΕ02; ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΟΡΝΗΛΙΑ
Μαθηματικά 4 ΠΕ03; ΚΑΛΑΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Φυσική 1 ΠΕ03; ΚΑΛΑΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Βιολογία 2 ΠΕ04.04; ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ
Γεωγραφία 2 ΠΕ04.05; ΓΑΡΟΥΦΑΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Ιστορία 2 ΠΕ02; ΧΑΜΟΥΛΙΑ ΜΑΡΙΑ
Τεχνολογία 2 ΠΕ17.04; ΓΚΙΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Πληροφορική 2 ΠΕ20; ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Μουσική 1 ΠΕ16.01; ΚΑΤΣΗ-ΜΑΓΑΛΙΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ
Καλλιτεχνικά 1 ΠΕ08; ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Φυσική Αγωγή 2 ΠΕ11; ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Οικιακή Οικονομία 2 ΠΕ15; ΚΩΣΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
Αγγλικά – Αρχάριοι 2 ΠΕ06; ΣΑΛΒΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Αγγλικά – Προχωρημένοι 2 ΠΕ06; ΣΑΛΒΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Γαλλικά 2 ΠΕ05; ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ
Γερμανικά 2 ΠΕ07; ΚΑΤΣΙΚΗ ΝΙΚΟΛ ΦΡΟΣΩ
Project 1 ΠΕ16.01; ΚΑΤΣΗ-ΜΑΓΑΛΙΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ
Α4 – ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
Μάθημα Ώρες Διδάσκων Εκπαιδευτικός
Θρησκευτικά 2 ΠΕ01; ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Γλωσσική Διδασκαλία 2 ΠΕ02; ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΟΡΝΗΛΙΑ
Νεοελληνική Λογοτεχνία 2 ΠΕ02; ΚΟΥΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Αρχαία Ελληνική Γλώσσα 3 ΠΕ02; ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΟΡΝΗΛΙΑ
Αρχαία Ελληνικά Κείμενα από μετάφραση 2 ΠΕ02; ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Μαθηματικά 4 ΠΕ03; ΚΑΛΑΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Φυσική 1 ΠΕ03; ΚΑΛΑΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Βιολογία 2 ΠΕ04.04; ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ
Γεωγραφία 2 ΠΕ04.05; ΓΑΡΟΥΦΑΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Ιστορία 2 ΠΕ02; ΧΑΜΟΥΛΙΑ ΜΑΡΙΑ
Τεχνολογία 2 ΠΕ17.04; ΓΚΙΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Πληροφορική 2 ΠΕ20; ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Μουσική 1 ΠΕ16.01; ΚΑΤΣΗ-ΜΑΓΑΛΙΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ
Καλλιτεχνικά 1 ΠΕ08; ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Φυσική Αγωγή 2 ΠΕ11; ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Οικιακή Οικονομία 2 ΠΕ15; ΚΩΣΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
Αγγλικά – Αρχάριοι 2 ΠΕ06; ΣΑΛΒΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Αγγλικά – Προχωρημένοι 2 ΠΕ06; ΣΑΛΒΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Γερμανικά 2 ΠΕ07; ΚΑΤΣΙΚΗ ΝΙΚΟΛ ΦΡΟΣΩ
Project 1 ΠΕ16.01; ΚΑΤΣΗ-ΜΑΓΑΛΙΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ
Β1 – ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
Μάθημα Ώρες Διδάσκων Εκπαιδευτικός
Θρησκευτικά 2 ΠΕ01; ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Γλωσσική Διδασκαλία 2 ΠΕ02; ΚΟΥΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Νεοελληνική Λογοτεχνία 2 ΠΕ02; ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Αρχαία Ελληνική Γλώσσα 3 ΠΕ02; ΧΑΜΟΥΛΙΑ ΜΑΡΙΑ
Αρχαία Ελληνικά Κείμενα από μετάφραση 2 ΠΕ02; ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Μαθηματικά 4 ΠΕ03; ΓΙΑΛΒΑΛΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Φυσική 2 ΠΕ03; ΓΙΑΛΒΑΛΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Χημεία 1 ΠΕ04.01; ΤΣΑΡΤΣΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Βιολογία 1 ΠΕ04.04; ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ
Γεωγραφία 2 ΠΕ04.05; ΓΑΡΟΥΦΑΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Ιστορία 2 ΠΕ05; ΜΑΓΓΙΝΑ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ
Τεχνολογία 2 ΠΕ17.04; ΓΚΙΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Πληροφορική 2 ΠΕ20; ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Μουσική 1 ΠΕ16.01; ΚΑΤΣΗ-ΜΑΓΑΛΙΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ
Καλλιτεχνικά 1 ΠΕ08; ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Φυσική Αγωγή 2 ΠΕ11; ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Οικιακή Οικονομία 1 ΠΕ15; ΚΩΣΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
Αγγλικά – Αρχάριοι 2 ΠΕ06; ΣΑΛΒΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Αγγλικά – Προχωρημένοι 2 ΠΕ06; ΣΑΛΒΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Γερμανικά 2 ΠΕ07; ΚΑΤΣΙΚΗ ΝΙΚΟΛ ΦΡΟΣΩ
Project 1 ΠΕ08; ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Β2 – ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
Μάθημα Ώρες Διδάσκων Εκπαιδευτικός
Θρησκευτικά 2 ΠΕ01; ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Γλωσσική Διδασκαλία 2 ΠΕ02; ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ
Νεοελληνική Λογοτεχνία 2 ΠΕ02; ΑΚΡΙΒΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Αρχαία Ελληνική Γλώσσα 3 ΠΕ02; ΚΟΥΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Αρχαία Ελληνικά Κείμενα από μετάφραση 2 ΠΕ02; ΚΟΥΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Μαθηματικά 4 ΠΕ03; ΚΑΛΑΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Φυσική 2 ΠΕ04.01; ΤΣΑΡΤΣΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Χημεία 1 ΠΕ04.01; ΤΣΑΡΤΣΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Βιολογία 1 ΠΕ04.04; ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ
Γεωγραφία 2 ΠΕ04.05; ΓΑΡΟΥΦΑΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Ιστορία 2 ΠΕ05; ΜΑΓΓΙΝΑ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ
Τεχνολογία 2 ΠΕ17.04; ΓΚΙΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Πληροφορική 2 ΠΕ20; ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Μουσική 1 ΠΕ16.01; ΚΑΤΣΗ-ΜΑΓΑΛΙΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ
Καλλιτεχνικά 1 ΠΕ08; ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Φυσική Αγωγή 2 ΠΕ11; ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Οικιακή Οικονομία 1 ΠΕ15; ΚΩΣΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
Αγγλικά – Αρχάριοι 2 ΠΕ06; ΣΑΛΒΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Αγγλικά – Προχωρημένοι 2 ΠΕ06; ΣΑΛΒΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Γαλλικά 2 ΠΕ05; ΜΑΓΓΙΝΑ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ
Project 1 ΠΕ08; ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Β3 – ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
Μάθημα Ώρες Διδάσκων Εκπαιδευτικός
Θρησκευτικά 2 ΠΕ01; ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Γλωσσική Διδασκαλία 2 ΠΕ02; ΧΑΜΟΥΛΙΑ ΜΑΡΙΑ
Νεοελληνική Λογοτεχνία 2 ΠΕ02; ΑΚΡΙΒΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Αρχαία Ελληνική Γλώσσα 3 ΠΕ02; ΑΚΡΙΒΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Αρχαία Ελληνικά Κείμενα από μετάφραση 2 ΠΕ02; ΑΚΡΙΒΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Μαθηματικά 4 ΠΕ03; ΓΙΑΛΒΑΛΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Φυσική 2 ΠΕ04.01; ΤΣΑΡΤΣΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Χημεία 1 ΠΕ04.04; ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ
Βιολογία 1 ΠΕ04.04; ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ
Γεωγραφία 2 ΠΕ04.05; ΓΑΡΟΥΦΑΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Ιστορία 2 ΠΕ02; ΒΑΛΑΣΣΑ ΑΣΠΑΣΙΑ
Τεχνολογία 2 ΠΕ17.04; ΓΚΙΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Πληροφορική 1(α μισό) ΠΕ19; ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΦΩΤΙΟΣ
1(β μισό) ΠΕ20; ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Μουσική 1 ΠΕ16.01; ΚΑΤΣΗ-ΜΑΓΑΛΙΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ
Καλλιτεχνικά 1 ΠΕ08; ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Φυσική Αγωγή 2 ΠΕ11; ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Οικιακή Οικονομία 1 ΠΕ15; ΚΩΣΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
Αγγλικά – Αρχάριοι 2 ΠΕ06; ΣΑΛΒΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Αγγλικά – Προχωρημένοι 2 ΠΕ06; ΣΑΛΒΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Γαλλικά 2 ΠΕ05; ΜΑΓΓΙΝΑ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ
Γερμανικά 2 ΠΕ07; ΚΑΤΣΙΚΗ ΝΙΚΟΛ ΦΡΟΣΩ
Project 1 ΠΕ13; ΣΚΟΤΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Β4 – ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
Μάθημα Ώρες Διδάσκων Εκπαιδευτικός
Θρησκευτικά 2 ΠΕ01; ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Γλωσσική Διδασκαλία 2 ΠΕ02; ΑΚΡΙΒΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Νεοελληνική Λογοτεχνία 2 ΠΕ02; ΑΚΡΙΒΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Αρχαία Ελληνική Γλώσσα 3 ΠΕ02; ΒΑΛΑΣΣΑ ΑΣΠΑΣΙΑ
Αρχαία Ελληνικά Κείμενα από μετάφραση 2 ΠΕ02; ΑΚΡΙΒΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Μαθηματικά 4 ΠΕ03; ΚΑΛΑΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Φυσική 2 ΠΕ04.01; ΤΣΑΡΤΣΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Χημεία 1 ΠΕ04.04; ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ
Βιολογία 1 ΠΕ04.04; ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ
Γεωγραφία 2 ΠΕ04.05; ΓΑΡΟΥΦΑΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Ιστορία 2 ΠΕ02; ΒΑΛΑΣΣΑ ΑΣΠΑΣΙΑ
Τεχνολογία 2 ΠΕ17.04; ΓΚΙΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Πληροφορική 2 ΠΕ20; ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Μουσική 1 ΠΕ16.01; ΚΑΤΣΗ-ΜΑΓΑΛΙΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ
Καλλιτεχνικά 1 ΠΕ08; ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Φυσική Αγωγή 2 ΠΕ11; ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Οικιακή Οικονομία 1 ΠΕ15; ΚΩΣΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
Αγγλικά – Αρχάριοι 2 ΠΕ06; ΣΑΛΒΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Αγγλικά – Προχωρημένοι 2 ΠΕ06; ΣΑΛΒΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Γερμανικά 2 ΠΕ07; ΚΑΤΣΙΚΗ ΝΙΚΟΛ ΦΡΟΣΩ
Project 1 ΠΕ19; ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΦΩΤΙΟΣ
Γ1 – ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
Μάθημα Ώρες Διδάσκων Εκπαιδευτικός
Θρησκευτικά 2 ΠΕ01; ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Αρχαία Ελληνικά Κείμενα από μετάφραση 2 ΠΕ02; ΒΑΛΑΣΣΑ ΑΣΠΑΣΙΑ
Αρχαία Ελληνική Γλώσσα 3 ΠΕ02; ΒΑΛΑΣΣΑ ΑΣΠΑΣΙΑ
Γλωσσική Διδασκαλία 2 ΠΕ02; ΚΑΡΚΑΛΕΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑ
Νεοελληνική Λογοτεχνία 2 ΠΕ02; ΧΑΜΟΥΛΙΑ ΜΑΡΙΑ
Ιστορία 2 ΠΕ02; ΚΑΡΚΑΛΕΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑ
Κοινωνική Πολιτική Αγωγή 2 ΠΕ13; ΣΚΟΤΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Μαθηματικά 4 ΠΕ03; ΓΙΑΛΒΑΛΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Φυσική 2 ΠΕ04.01; ΤΣΑΡΤΣΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Χημεία 1 ΠΕ04.01; ΤΣΑΡΤΣΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Βιολογία 1 ΠΕ04.04; ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ
Φυσική Αγωγή 2 ΠΕ11; ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Μουσική 1 ΠΕ16.01; ΚΑΤΣΗ-ΜΑΓΑΛΙΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ
Καλλιτεχνικά 1 ΠΕ08; ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Πληροφορική 1 ΠΕ19; ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΦΩΤΙΟΣ
Τεχνολογία 1 ΠΕ12.10; ΜΗΛΙΩΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
Αγγλικά – Αρχάριοι 2 ΠΕ06; ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Αγγλικά – Προχωρημένοι 2 ΠΕ06; ΣΑΛΒΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Γερμανικά 2 ΠΕ07; ΚΑΤΣΙΚΗ ΝΙΚΟΛ ΦΡΟΣΩ
Project 1 ΠΕ08; ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Γ2 – ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
Μάθημα Ώρες Διδάσκων Εκπαιδευτικός
Θρησκευτικά 2 ΠΕ01; ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Αρχαία Ελληνικά Κείμενα από μετάφραση 2 ΠΕ02; ΒΑΛΑΣΣΑ ΑΣΠΑΣΙΑ
Αρχαία Ελληνική Γλώσσα 3 ΠΕ02; ΧΑΜΟΥΛΙΑ ΜΑΡΙΑ
Γλωσσική Διδασκαλία 2 ΠΕ02; ΚΑΡΚΑΛΕΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑ
Νεοελληνική Λογοτεχνία 2 ΠΕ02; ΧΑΜΟΥΛΙΑ ΜΑΡΙΑ
Ιστορία 2 ΠΕ05; ΜΑΓΓΙΝΑ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ
Κοινωνική Πολιτική Αγωγή 2 ΠΕ13; ΣΚΟΤΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Μαθηματικά 4 ΠΕ03; ΚΟΜΙΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Φυσική 2 ΠΕ04.01; ΤΣΑΡΤΣΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Χημεία 1 ΠΕ04.01; ΤΣΑΡΤΣΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Βιολογία 1 ΠΕ04.04; ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ
Φυσική Αγωγή 2 ΠΕ11; ΤΡΥΦΩΝΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
Μουσική 1 ΠΕ16.01; ΚΑΤΣΗ-ΜΑΓΑΛΙΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ
Καλλιτεχνικά 1 ΠΕ08; ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Πληροφορική 2 ΠΕ19; ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΦΩΤΙΟΣ
Τεχνολογία 2 ΠΕ17.04; ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Αγγλικά – Αρχάριοι 2 ΠΕ06; ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Αγγλικά – Προχωρημένοι 2 ΠΕ06; ΣΑΛΒΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Γαλλικά 2 ΠΕ05; ΜΑΓΓΙΝΑ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ
Γερμανικά 2 ΠΕ07; ΚΑΤΣΙΚΗ ΝΙΚΟΛ ΦΡΟΣΩ
Project 1 ΠΕ05; ΜΑΓΓΙΝΑ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ
Γ3 – ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
Μάθημα Ώρες Διδάσκων Εκπαιδευτικός
Θρησκευτικά 2 ΠΕ01; ΤΣΑΓΚΟΥΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑ
Αρχαία Ελληνικά Κείμενα από μετάφραση 2 ΠΕ02; ΚΟΥΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Αρχαία Ελληνική Γλώσσα 3 ΠΕ02; ΚΑΡΚΑΛΕΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑ
Γλωσσική Διδασκαλία 2 ΠΕ02; ΒΑΛΑΣΣΑ ΑΣΠΑΣΙΑ
Νεοελληνική Λογοτεχνία 2 ΠΕ02; ΚΟΥΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Ιστορία 2 ΠΕ02; ΚΑΡΚΑΛΕΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑ
Κοινωνική Πολιτική Αγωγή 2 ΠΕ13; ΣΚΟΤΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Μαθηματικά 4 ΠΕ03; ΓΙΑΛΒΑΛΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Φυσική 2 ΠΕ04.01; ΤΣΑΡΤΣΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Χημεία 1 ΠΕ04.01; ΤΣΑΡΤΣΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Βιολογία 1 ΠΕ04.04; ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ
Φυσική Αγωγή 2 ΠΕ11; ΤΡΥΦΩΝΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
Μουσική 1 ΠΕ16.01; ΚΑΤΣΗ-ΜΑΓΑΛΙΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ
Καλλιτεχνικά 1 ΠΕ08; ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Πληροφορική 2 ΠΕ19; ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΦΩΤΙΟΣ
Τεχνολογία 2 ΠΕ17.04; ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Αγγλικά – Αρχάριοι 2 ΠΕ06; ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Αγγλικά – Προχωρημένοι 2 ΠΕ06; ΣΑΛΒΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Γαλλικά 2 ΠΕ05; ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ
Γερμανικά 2 ΠΕ07; ΚΑΤΣΙΚΗ ΝΙΚΟΛ ΦΡΟΣΩ
Project 1 ΠΕ19; ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΦΩΤΙΟΣ
Γ4 – ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
Μάθημα Ώρες Διδάσκων Εκπαιδευτικός
Θρησκευτικά 2 ΠΕ01; ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Αρχαία Ελληνικά Κείμενα από μετάφραση 2 ΠΕ02; ΚΑΡΚΑΛΕΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑ
Αρχαία Ελληνική Γλώσσα 3 ΠΕ02; ΚΑΡΚΑΛΕΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑ
Γλωσσική Διδασκαλία 2 ΠΕ02; ΒΑΛΑΣΣΑ ΑΣΠΑΣΙΑ
Νεοελληνική Λογοτεχνία 2 ΠΕ02; ΒΑΛΑΣΣΑ ΑΣΠΑΣΙΑ
Ιστορία 2 ΠΕ02; ΚΑΡΚΑΛΕΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑ
Κοινωνική Πολιτική Αγωγή 2 ΠΕ13; ΣΚΟΤΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Μαθηματικά 4 ΠΕ03; ΚΟΜΙΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Φυσική 2 ΠΕ04.01; ΤΣΑΡΤΣΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Χημεία 1 ΠΕ04.01; ΤΣΑΡΤΣΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Βιολογία 1 ΠΕ04.04; ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ
Φυσική Αγωγή 2 ΠΕ11; ΤΡΥΦΩΝΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
Μουσική 1 ΠΕ16.01; ΚΑΤΣΗ-ΜΑΓΑΛΙΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ
Καλλιτεχνικά 1 ΠΕ08; ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Πληροφορική 2 ΠΕ20; ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Τεχνολογία 2 ΠΕ17.04; ΓΚΙΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Αγγλικά – Αρχάριοι 2 ΠΕ06; ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Αγγλικά – Προχωρημένοι 2 ΠΕ06; ΣΑΛΒΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Γερμανικά 2 ΠΕ07; ΚΑΤΣΙΚΗ ΝΙΚΟΛ ΦΡΟΣΩ
Project 1 ΠΕ15; ΚΩΣΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

Σχολικό Έτος 2014-2015

Αναθέσεις Μαθημάτων

Τμήμα : Α1  
Μάθημα Διδάσκων/ουσα
Θρησκευτικά ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Αρχαία Ελληνικά Κείμενα από Μετάφραση ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Αρχαία Ελληνική Γλώσσα ΧΑΜΟΥΛΙΑ ΜΑΡΙΑ
Γλωσσική Διδασκαλία ΑΚΡΙΒΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Νεοελληνική Λογοτεχνία ΧΑΜΟΥΛΙΑ ΜΑΡΙΑ
Ιστορία ΠΕΤΡΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
Μαθηματικά ΓΙΑΛΒΑΛΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Φυσική ΤΣΑΡΤΣΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Γεωγραφία ΚΩΣΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
Βιολογία ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΦΩΤΙΟΣ
Φυσική Αγωγή ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
Οικιακή Οικονομία ΚΩΣΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
Πληροφορική ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Τεχνολογία π.ΓΚΙΩΝΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Μουσική ΚΑΤΣΗ ΜΑΓΑΛΙΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ
Καλλιτεχνικά ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Σχολική και Κοινωνική Ζωή (Σ.Κ.Ζ) ΚΩΣΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
Αγγλικά αρχάριοι ΣΑΛΒΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Αγγλικά προχωρημένοι ΣΑΛΒΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Γαλλικά
Γερμανικά ΚΑΤΣΙΚΗ ΝΙΚΟΛ ΦΡΟΣΩ
Τμήμα : Α2  
Μάθημα Διδάσκων/ουσα 
Θρησκευτικά ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Αρχαία Ελληνικά Κείμενα από Μετάφραση ΔΗΜΑΡΑΚΗ ΞΑΝΘΟΥΛΑ
Αρχαία Ελληνική Γλώσσα ΔΗΜΑΡΑΚΗ ΞΑΝΘΟΥΛΑ
Γλωσσική Διδασκαλία ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Νεοελληνική Λογοτεχνία ΔΗΜΑΡΑΚΗ ΞΑΝΘΟΥΛΑ
Ιστορία ΠΕΤΡΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
Μαθηματικά ΚΑΛΑΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Φυσική ΚΑΛΑΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Γεωγραφία ΓΑΡΟΥΦΑΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Βιολογία ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ
Φυσική Αγωγή ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
Οικιακή Οικονομία ΚΩΣΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
Πληροφορική ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Τεχνολογία π.ΓΚΙΩΝΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Μουσική ΚΑΤΣΗ ΜΑΓΑΛΙΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ
Καλλιτεχνικά ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Σχολική και Κοινωνική Ζωή (Σ.Κ.Ζ) ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Αγγλικά αρχάριοι ΣΑΛΒΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Αγγλικά προχωρημένοι ΣΑΛΒΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Γαλλικά ΑΡΑΜΑΡΗ ΠΟΛΥΑΝΘΗ
Γερμανικά ΚΑΤΣΙΚΗ ΝΙΚΟΛ ΦΡΟΣΩ
Τμήμα : Α3  
Μάθημα Διδάσκων/ουσα 
Θρησκευτικά ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Αρχαία Ελληνικά Κείμενα από Μετάφραση ΑΚΡΙΒΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Αρχαία Ελληνική Γλώσσα ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Γλωσσική Διδασκαλία ΑΚΡΙΒΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Νεοελληνική Λογοτεχνία ΧΑΜΟΥΛΙΑ ΜΑΡΙΑ
Ιστορία ΠΕΤΡΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
Μαθηματικά ΓΙΑΛΒΑΛΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Φυσική ΤΣΑΡΤΣΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Γεωγραφία ΓΑΡΟΥΦΑΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Βιολογία ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ
Φυσική Αγωγή ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
Οικιακή Οικονομία ΚΩΣΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
Πληροφορική ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Τεχνολογία π.ΓΚΙΩΝΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Μουσική ΚΑΤΣΗ ΜΑΓΑΛΙΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ
Καλλιτεχνικά ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Σχολική και Κοινωνική Ζωή (Σ.Κ.Ζ) ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΦΩΤΙΟΣ
Αγγλικά αρχάριοι ΣΑΛΒΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Αγγλικά προχωρημένοι ΣΑΛΒΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Γαλλικά ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ
Γερμανικά ΚΑΤΣΙΚΗ ΝΙΚΟΛ ΦΡΟΣΩ
Τμήμα : Α4  
Μάθημα Διδάσκων/ουσα 
Θρησκευτικά ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Αρχαία Ελληνικά Κείμενα από Μετάφραση ΑΚΡΙΒΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Αρχαία Ελληνική Γλώσσα ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Γλωσσική Διδασκαλία ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Νεοελληνική Λογοτεχνία ΑΚΡΙΒΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ιστορία ΚΑΤΣΙΚΗ ΝΙΚΟΛ ΦΡΟΣΩ
Μαθηματικά ΚΑΛΑΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Φυσική ΚΑΛΑΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Γεωγραφία ΓΑΡΟΥΦΑΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Βιολογία ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ
Φυσική Αγωγή ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
Οικιακή Οικονομία ΚΩΣΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
Πληροφορική ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Τεχνολογία π.ΓΚΙΩΝΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Μουσική ΚΑΤΣΗ ΜΑΓΑΛΙΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ
Καλλιτεχνικά ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Σχολική και Κοινωνική Ζωή (Σ.Κ.Ζ) ΚΑΤΣΗ ΜΑΓΑΛΙΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ
Αγγλικά αρχάριοι ΣΑΛΒΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Αγγλικά προχωρημένοι ΣΑΛΒΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Γαλλικά
Γερμανικά ΚΑΤΣΙΚΗ ΝΙΚΟΛ ΦΡΟΣΩ
Τμήμα : Β1  
Μάθημα Διδάσκων/ουσα
Θρησκευτικά ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Αρχαία Ελληνικά Κείμενα από Μετάφραση ΒΑΛΑΣΣΑ ΑΣΠΑΣΙΑ
Αρχαία Ελληνική Γλώσσα ΑΚΡΙΒΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Γλωσσική Διδασκαλία ΧΑΜΟΥΛΙΑ ΜΑΡΙΑ
Νεοελληνική Λογοτεχνία ΧΑΜΟΥΛΙΑ ΜΑΡΙΑ
Ιστορία ΠΕΤΡΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
Μαθηματικά ΓΙΑΛΒΑΛΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Φυσική ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΦΩΤΙΟΣ
Χημεία ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΦΩΤΙΟΣ
Γεωγραφία ΓΑΡΟΥΦΑΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Βιολογία ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ
Φυσική Αγωγή ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
Οικιακή Οικονομία ΚΩΣΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
Πληροφορική ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΦΩΤΙΟΣ
Τεχνολογία π.ΓΚΙΩΝΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Μουσική ΚΑΤΣΗ ΜΑΓΑΛΙΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ
Καλλιτεχνικά ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Σχολική και Κοινωνική Ζωή (Σ.Κ.Ζ) ΚΩΣΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
Αγγλικά αρχάριοι ΣΑΛΒΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Αγγλικά προχωρημένοι ΣΑΛΒΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Γαλλικά
Γερμανικά ΚΑΤΣΙΚΗ ΝΙΚΟΛ ΦΡΟΣΩ
Παράλληλη Στήριξη Φιλολογικά ΛΕΒΑΝΤΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Παράλληλη Στήριξη Μαθηματικά ΧΑΡΜΑΝΗ ΣΟΦΙΑ
Τμήμα : Β2  
Μάθημα Διδάσκων/ουσα
Θρησκευτικά ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Αρχαία Ελληνικά Κείμενα από Μετάφραση ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Αρχαία Ελληνική Γλώσσα ΧΑΜΟΥΛΙΑ ΜΑΡΙΑ
Γλωσσική Διδασκαλία ΧΑΜΟΥΛΙΑ ΜΑΡΙΑ
Νεοελληνική Λογοτεχνία ΧΑΜΟΥΛΙΑ ΜΑΡΙΑ
Ιστορία ΠΕΤΡΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
Μαθηματικά ΓΟΥΣΟΥΤΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Φυσική ΤΣΑΡΤΣΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Χημεία ΤΣΑΡΤΣΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Γεωγραφία ΓΑΡΟΥΦΑΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Βιολογία ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ
Φυσική Αγωγή ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
Οικιακή Οικονομία ΚΩΣΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
Πληροφορική ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Τεχνολογία π.ΓΚΙΩΝΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Μουσική ΚΑΤΣΗ ΜΑΓΑΛΙΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ
Καλλιτεχνικά ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Σχολική και Κοινωνική Ζωή (Σ.Κ.Ζ) ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Αγγλικά αρχάριοι ΣΑΛΒΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Αγγλικά προχωρημένοι ΣΑΛΒΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Γαλλικά ΑΡΑΜΑΡΗ ΠΟΛΥΑΝΘΗ
Γερμανικά ΚΑΤΣΙΚΗ ΝΙΚΟΛ ΦΡΟΣΩ
Τμήμα : Β3  
Μάθημα Διδάσκων/ουσα 
Θρησκευτικά π.ΓΚΙΩΝΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Αρχαία Ελληνικά Κείμενα από Μετάφραση ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Αρχαία Ελληνική Γλώσσα ΔΗΜΑΡΑΚΗ ΞΑΝΘΟΥΛΑ
Γλωσσική Διδασκαλία ΔΗΜΑΡΑΚΗ ΞΑΝΘΟΥΛΑ
Νεοελληνική Λογοτεχνία ΔΗΜΑΡΑΚΗ ΞΑΝΘΟΥΛΑ
Ιστορία ΠΕΤΡΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
Μαθηματικά ΓΟΥΣΟΥΤΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Φυσική ΤΣΑΡΤΣΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Χημεία ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΦΩΤΙΟΣ
Γεωγραφία ΓΑΡΟΥΦΑΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Βιολογία ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ
Φυσική Αγωγή ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
Οικιακή Οικονομία ΚΩΣΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
Πληροφορική ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ και ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΦΩΤΙΟΣ
Τεχνολογία π.ΓΚΙΩΝΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Μουσική ΚΑΤΣΗ ΜΑΓΑΛΙΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ
Καλλιτεχνικά ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Σχολική και Κοινωνική Ζωή (Σ.Κ.Ζ) ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΦΩΤΙΟΣ
Αγγλικά αρχάριοι ΣΑΛΒΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Αγγλικά προχωρημένοι ΣΑΛΒΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Γαλλικά ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ
Γερμανικά ΚΑΤΣΙΚΗ ΝΙΚΟΛ ΦΡΟΣΩ
Τμήμα : Β4  
Μάθημα Διδάσκων/ουσα
Θρησκευτικά ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Αρχαία Ελληνικά Κείμενα από Μετάφραση ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Αρχαία Ελληνική Γλώσσα ΚΑΡΚΑΛΕΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑ
Γλωσσική Διδασκαλία ΔΗΜΑΡΑΚΗ ΞΑΝΘΟΥΛΑ
Νεοελληνική Λογοτεχνία ΧΑΜΟΥΛΙΑ ΜΑΡΙΑ
Ιστορία ΦΑΦΟΥΤΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Μαθηματικά ΓΙΑΛΒΑΛΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Φυσική ΤΣΑΡΤΣΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Χημεία ΤΣΑΡΤΣΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Γεωγραφία ΓΑΡΟΥΦΑΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Βιολογίαω ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ
Φυσική Αγωγή ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
Οικιακή Οικονομία ΚΩΣΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
Πληροφορική ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Τεχνολογία π.ΓΚΙΩΝΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Μουσική ΚΑΤΣΗ ΜΑΓΑΛΙΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ
Καλλιτεχνικά ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Σχολική και Κοινωνική Ζωή (Σ.Κ.Ζ) ΚΑΤΣΗ ΜΑΓΑΛΙΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ
Αγγλικά αρχάριοι ΣΑΛΒΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Αγγλικά προχωρημένοι ΣΑΛΒΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Γαλλικά
Γερμανικά ΚΑΤΣΙΚΗ ΝΙΚΟΛ ΦΡΟΣΩ
Τμήμα : Γ1  
Μάθημα Διδάσκων/ουσα
Θρησκευτικά ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Αρχαία Ελληνικά Κείμενα από Μετάφραση ΒΑΛΑΣΣΑ ΑΣΠΑΣΙΑ
Αρχαία Ελληνική Γλώσσα ΒΑΛΑΣΣΑ ΑΣΠΑΣΙΑ
Γλωσσική Διδασκαλία ΒΑΛΑΣΣΑ ΑΣΠΑΣΙΑ
Νεοελληνική Λογοτεχνία ΔΗΜΑΡΑΚΗ ΞΑΝΘΟΥΛΑ
Ιστορία ΚΑΡΚΑΛΕΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑ
Μαθηματικά ΚΑΛΑΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Φυσική ΤΣΑΡΤΣΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Χημεία ΤΣΑΡΤΣΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Βιολογία ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ
Φυσική Αγωγή ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
Κοινωνική και Πολιτική Αγωγή ΣΚΟΤΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Πληροφορική ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΦΩΤΙΟΣ
Σ.Ε.Π. ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΦΩΤΙΟΣ
Μουσική ΚΑΤΣΗ ΜΑΓΑΛΙΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ
Καλλιτεχνικά ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Αγγλικά αρχάριοι ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Αγγλικά προχωρημένοι ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Γαλλικά ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ
Γερμανικά ΚΑΤΣΙΚΗ ΝΙΚΟΛ ΦΡΟΣΩ
Τμήμα : Γ2  
Μάθημα Διδάσκων/ουσα 
Θρησκευτικά ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Αρχαία Ελληνικά Κείμενα από Μετάφραση ΚΑΡΚΑΛΕΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑ
Αρχαία Ελληνική Γλώσσα ΚΑΡΚΑΛΕΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑ
Γλωσσική Διδασκαλία ΚΑΡΚΑΛΕΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑ
Νεοελληνική Λογοτεχνία ΒΑΛΑΣΣΑ ΑΣΠΑΣΙΑ
Ιστορία ΠΕΤΡΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
Μαθηματικά ΚΑΛΑΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Φυσική ΤΣΑΡΤΣΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Χημεία ΤΣΑΡΤΣΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Βιολογία ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ
Φυσική Αγωγή ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
Κοινωνική και Πολιτική Αγωγή ΣΚΟΤΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Πληροφορική ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Σ.Ε.Π. π.ΓΚΙΩΝΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ και ΚΩΣΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
Μουσική ΚΑΤΣΗ ΜΑΓΑΛΙΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ
Καλλιτεχνικά ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Αγγλικά αρχάριοι ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Αγγλικά προχωρημένοι ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Γαλλικά
Γερμανικά ΚΑΤΣΙΚΗ ΝΙΚΟΛ ΦΡΟΣΩ
Τμήμα : Γ3  
Μάθημα Διδάσκων/ουσα
Θρησκευτικά ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Αρχαία Ελληνικά Κείμενα από Μετάφραση ΒΑΛΑΣΣΑ ΑΣΠΑΣΙΑ
Αρχαία Ελληνική Γλώσσα ΒΑΛΑΣΣΑ ΑΣΠΑΣΙΑ
Γλωσσική Διδασκαλία ΒΑΛΑΣΣΑ ΑΣΠΑΣΙΑ
Νεοελληνική Λογοτεχνία ΑΚΡΙΒΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ιστορία ΚΑΡΚΑΛΕΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑ
Μαθηματικά ΓΟΥΣΟΥΤΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Φυσική ΤΣΑΡΤΣΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Χημεία ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΦΩΤΙΟΣ
Βιολογία ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ
Φυσική Αγωγή ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
Κοινωνική και Πολιτική Αγωγή ΣΚΟΤΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Πληροφορική ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΦΩΤΙΟΣ
Σ.Ε.Π. ΚΩΣΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
Μουσική ΚΑΤΣΗ ΜΑΓΑΛΙΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ
Καλλιτεχνικά ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Αγγλικά αρχάριοι ΣΑΛΒΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Αγγλικά προχωρημένοι ΣΑΛΒΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Γαλλικά
Γερμανικά ΚΑΤΣΙΚΗ ΝΙΚΟΛ ΦΡΟΣΩ
Τμήμα : Γ4  
Μάθημα Διδάσκων/ουσα
Θρησκευτικά ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Αρχαία Ελληνικά Κείμενα από Μετάφραση ΒΑΛΑΣΣΑ ΑΣΠΑΣΙΑ
Αρχαία Ελληνική Γλώσσα ΑΚΡΙΒΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Γλωσσική Διδασκαλία ΚΑΡΚΑΛΕΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑ
Νεοελληνική Λογοτεχνία ΔΗΜΑΡΑΚΗ ΞΑΝΘΟΥΛΑ
Ιστορία ΠΕΤΡΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
Μαθηματικά ΓΙΑΛΒΑΛΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Φυσική ΤΣΑΡΤΣΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Χημεία ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΦΩΤΙΟΣ
Βιολογία ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ
Φυσική Αγωγή ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
Κοινωνική και Πολιτική Αγωγή ΣΚΟΤΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Πληροφορική ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΦΩΤΙΟΣ
Σ.Ε.Π. ΚΩΣΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
Μουσική ΚΑΤΣΗ ΜΑΓΑΛΙΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ
Καλλιτεχνικά ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Αγγλικά αρχάριοι ΣΑΛΒΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Αγγλικά προχωρημένοι ΣΑΛΒΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Γαλλικά ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ
Γερμανικά ΚΑΤΣΙΚΗ ΝΙΚΟΛ ΦΡΟΣΩ
Α2 – ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
Μάθημα Ώρες Διδάσκων Εκπαιδευτικός
Θρησκευτικά 2 ΠΕ01; ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Γλωσσική Διδασκαλία 2 ΠΕ02; ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Νεοελληνική Λογοτεχνία 2 ΠΕ02; ΚΟΥΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Αρχαία Ελληνική Γλώσσα 3 ΠΕ02; ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Αρχαία Ελληνικά Κείμενα από μετάφραση 2 ΠΕ02; ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Μαθηματικά 4 ΠΕ03; ΚΟΜΙΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Φυσική 1 ΠΕ03; ΓΙΑΛΒΑΛΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Βιολογία 2 ΠΕ04.04; ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ
Γεωγραφία 2 ΠΕ04.05; ΓΑΡΟΥΦΑΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Ιστορία 2 ΠΕ05; ΜΑΓΓΙΝΑ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ
Τεχνολογία 2 ΠΕ17.04; ΓΚΙΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Πληροφορική 2 ΠΕ20; ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Μουσική 1 ΠΕ16.01; ΚΑΤΣΗ-ΜΑΓΑΛΙΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ
Καλλιτεχνικά 1 ΠΕ08; ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Φυσική Αγωγή 2 ΠΕ11; ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Οικιακή Οικονομία 2 ΠΕ15; ΚΩΣΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
Αγγλικά – Αρχάριοι 2 ΠΕ06; ΣΑΛΒΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Αγγλικά – Προχωρημένοι 2 ΠΕ06; ΣΑΛΒΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Γαλλικά 2 ΠΕ05; ΜΑΓΓΙΝΑ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ
Γερμανικά 2 ΠΕ07; ΚΑΤΣΙΚΗ ΝΙΚΟΛ ΦΡΟΣΩ
Project 1 ΠΕ16.01; ΚΑΤΣΗ-ΜΑΓΑΛΙΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ