Αρχείο μηνός Ιούλιος 2023

Vamvakou Summer Camp 2023

Συμμετοχή της ομάδας Ariston στο Vamvakou Revival 2023

 
Η γυναικεία ομάδα “Ariston” του 9ου Γυμνασίου Βόλου, ήταν φιλοξενούμενη από τον οργανισμό “Αναβίωση της Βαμβακού Λακωνίας”, που υποστηρίζεται από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το διάστημα 9-14 Ιουλίου 2023.
Η ομαδα “Ariston” από το Βόλο, προσκλήθηκε από το “F1 in Schools Greece” και 4*4 in Schools Greece για να παρουσιάσει δράσεις στο Vamvakou Summer camp 2023 σε μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου, της ευρύτερης περιοχής, Σπάρτης και γύρω χωριών.
 
 
Η εμπειρία μοναδική για τις μαθήτριές μου και τους μικρούς μαθητές της Σπάρτης και των γύρω χωριών. Υπήρχε χαρά, γέλιο, παιγνίδι, ξεγνοιασιά και γνώση.
 
 
Το χωριό ορεινό, στα 900 μέτρα υψόμετρο, μέσα σε πεύκα, καρυδιές και μεγάλη ποικιλία δένδρων, καταπληκτικούς αειφορικούς ξενώνες, με υπέροχη θέα και ιστορία, φιλόξενους και χαρούμενους ανθρώπους με προθυμία να σε βοηθήσουν.
 
 
Ευχαριστούμε θερμά τον Οργανισμό Vamvakou Revival και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για την φιλοξενία καθώς και τον Εθνικό Συντονιστή Ελλάδας και Κύπρου κο Δημήτρη Πολυματίδη για την πρόσκληση και την εμπιστοσύνη στην ομάδα μας την Ariston.